You are here: Home

Cabellina

JA slide show

  • Caballo - Shampoo

Përshkrimi:

Për përdorimin në flokë dhe lëkurën e trupit.  Shamponi “cabellina del caballo” pastron me butësi tërësisht  lëkuren.

Edhe pse shampo është i njohur si perdorues për larjen e kuajve, njekohesisht  është i popullarizuar edhe për përdorimin nga njerëzit.

Kjo e bene te mundur që flokët tuaja të shtohen  me  rritëm të shpejtë, të jenë më të shendetëshme, me volum  dhe shkelqim.  Mos hezitoni dhe mendoni  më sepse Alivio Vital do të ju ndihmoj që ju ta arrini pamjen më të bukur me këtë shampon nga Caballo  mane & tail.

Read more...